Skriver för insperation

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag är fruktansvärt osäker på hur min framtid kommer se ut. Kommer det bli som jag vill? Kommer jag få henne eller kommer det bli som jag trott från början? Att jag står där och inser att jag hade rätt från början?

Jag kan ärligt inte säga vad jag tror om min situation just nu av den enkla anledningen av att allt ligger i hennes händer vliket är den första gången det sker. Jag har aldrig vart med om något liknande, det är som att varje klyscha jag har hört om kärlek faller rakt in i min omgivning. Det är en underbar och mycket speciell känsla. Det är som att vara med i en film, det är som att vara något större än denna värld. Men tyvärr har det en baksida också som det mesta har i vår värld.
Vad händer om hon inte faller för mig? Hur kommer jag reagera det är de som skrämmer mig eftersom jag aldrig vart i den här sitsen förut.

En del av mig vill bara lämna henne ifred så att jag kan gå vidare med mitt liv eftersom jag inte tror på att jag kommer få henne. Tyvärr är det inte den starka sidan hos mig för at hon har berört mitt hjärta vilket gör att jag inte kommer lämna henne föräns jag vet hur det kommer att bli men även då vet jag inte om jag kommer dra mig ur.

Jag gillar verkligen den här tjejen och det skrämmer mig som fan på grund av att jag tappat all kontroll över situationen och jag gillar inte att tappa kontrollen.

RSS 2.0