Världens kanske mest stängda person

Det är ingenting jag har har sett mig som genom åren, men jag har kommit till insikt att jag i många avseenden är motsatsen till den jag tror jag varit.
Jag har alltid sett mig som en väldigt öppen person, en person som kan prata om vad som helst med vem som helst. Det jag dock aldrig har tänkt på är att jag är en extremt stängd person egentligen. Jag har insett att ha öppna konversationer om allt möjligt inte är särskillt svårt för någon, för det är inte svårt att prata om vilka dåliga sidor man har det svåra är att visa dom.
Jag har alltid undrat varför jag inte riktigt har haft det fasta kompisgänget från barnsben utan mer flutit runt bland en massa olika umgängen men nu har jag insett varför. Jag har alltid följt med andra och anpassat mitt beteende till dom jag har varit med men jag har bara visat min värld och mitt beteende för ytterst få människor. Det som blir till ett problem är att jag inte kan kombinera mina kompisar och bygga det som någon bas för mig själv, så att jag får en egen vänskapskrets och inte hela tiden va en del av någon annans.
Jag vet inte varför jag har varit så, jag har ansett att folk jag känner inte "passar" in i mitt liv och det är antagligen för jag har en skev bild av mitt liv egentligen består av. Det är som att jag inte inte har ett jag men samtidigt vet jag att mitt jag är extremt starkt. Så det jag vet är att jaget finns men ingen egentligen känner det fullt ut, folk känner bara delar av det. Inte ens min familj som står mig allra närmst känner mitt jag till 100 procent. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att jag gör det heller. Det är som att mitt jag är ett träd och stammen står väldigt stadigt och är grunden för mina beslut och vem jag är. Sen finns det grenar som utgör mina olika personligheter med olika personer. Dom är i grund och botten väldigt lika men dom små skillnaderna gör att dom blir olika. Grejen är att jag aldrig kombinerat alla mina personligheter till en och samma person för att se vem jag blir och därav vet jag inte vem jag riktigt är men samtidigt vet jag vart jag står.

RSS 2.0