Uppskatta det du har för en dag försvinner de

Jag kan inte riktigt förklara varför men det hände något speciellt den här helgen. Det kan va att jag började umgås med lite andra människor och faktiskt mådde väldigt bra. Jag måste säga att min fredag - lördag va ett av dom bästa jag haft på väldigt väldigt länge.
På något sätt fick det mig att tänka tillbaka på tiderna jag hade förut med människor och jag förstod helt plötsligt varför jag har levt i det förflutna så länge.

Jag insåg att jag inte har levt i det nutida på väldigt länge, jag har inte sätt livet för vad det är utan jag har sett livet för va det var. Sorgligt nog så inser jag nu att jag hade väldigt mycket bra tider under gymnasiet som jag faktiskt kunde levt väldigt mycket på. Problemet var att det inte blev som jag hade tänkt mig och därför var allting fel.
Jag kommer framför allt ihåg den dagen jag fika med malin, det va en väldigt bra dag egentligen men jag hade dragit en negativ stämning över hela min nutid just då. Det ledde till att den dagen inte fick den uppskattningen den egentligen förtjänade.

Jag ångar inte att min gymnasietid blev som den blev utan det jag ångrar att jag var som jag var. Livet kommer inte alltid bli som man har tänkt sig, du kommer inte gå på dom vägarna som kartan visar och du kommer nog inte komma fram till ditt mål heller. Vilket leder till att man blir negativ och på något sätt försöker straffa någon bara för det inte blev som man ville. Problemet är bara att den som blir straffad är ingen annan än en själv.

Den dagen ni börjar se livet på det bästa sättet ni kan kommer livet börja, det kan jag lova er. När man kan börja le åt en regnig dag och inser att sånt hör till livet det är då man börjar uppnå lycka. Folk söker efter kärlek men många glömmer den största och viktigaste kärleken, livet själv. Livet kommer nog inte bli som ni tänkt er men om ni öppnar sinnet kanske ni inser att livet blev bättre än vad ni hade tänkt er. Uppskatta den tiden ni har och det ni har för en dag kommer det vara förbi och då kanske ni ångrar er när ni inser vad ni kunde gjort med de!

Take what you have and make the best of it

Det kan råda delade uppfattningar om det tyder på intelligens eller inte när man "nöjer" sig med något som kan ses som en låg standard. Jag har tyckt till en början att folk som är på samma plats måste vara dumma och lata för att dom inte vill komma någon vart i livet. Men jag har på senare tid insett att det ofta inte handlar om att man inte kan ta sig någon annan vart i livet utan de handlar om att man inte vill ta sig någon annan vart. Det handlar helt enkelt om att dom här människorna har gjort något som andra spenderar hela liv till att göra. Dom har funnit sin plats i världen!

Jag kanske har sagt det många gånger förut men för att uppnå lycka så finns det bara en sak att göra! Uppskatta det du har och va inte ledsen eller missnöjd för att du saknar saker! Du har bara ett liv, en chans och en tidpunkt att göra det bästa du kan av din tid här och nu.

"Life isn't bigger than the time that we call present" det är vad jag tror allting handlar om, att inte se livet i en större bild än själva tillfället i sig. Precis som man gjorde när man va barn, jag kommer ihåg att jag älskade att vara utomlands för att man va i en helt annan värld och allt som hade med hemma att göra existera inte. Det är precis det en utlandsresa är eller en resa överhuvudtaget, det är en resa till en annan värld där allt som har med ditt hem att göra inte spelar någon större roll. Jag tror att livet handlar om att ta varje tillfälle för sig själv och inte hänga upp sig själv på varken framtiden eller de förflutna utan fokusera på nutiden.

Hopp, tro och kärlek

Det kanske har hänt er alla, det kanske har hänt några och det kan va vissa som inte alls kommer känna igen sig i det jag skriver nu. Det jag ska reflektera över är ett fenomen som kallas falla över internet, de vill säga falla för en person som man fysiskt inte träffat.
Att säga att man inte kan falla för någon över internet är för mig helt bullshit att man inte kan bli kär de är en annan sak. Jag tänkte förklara varför det är möjligt att falla för en person som man inte träffat.

Kärlek är uppbyggt på samma sätt oavsett vilken situation man befinner sig i det är bara vägarna dit som ändrar sig beroende på situationen. Kärlek är uppbyggt av hopp, tro och kärlek i den ordningen.

Hopp - Varje kärlek börjar med med hopp och det som skiljer sig här beroende på om det är internet eller verklighet är egentligen inte så mycket. Första steget handlar om att man har ett hopp om att person är som man tror att dom verkar och att man kanske en dag kan få personen. Det här är absolut det bästa stadiet att träffa en person man har pratat med från internet. Anledningen till att det är viktigt att träffa dom är för du kan tolka personen olika utifrån internet och verklighet. Tänk också på att bara för ni har träffat dom i verkligheten så betyder inte de att dom ljuger.

Tro - Nästa steg är att man börjar tro på att det kan bli kärlek, tror på det personen säger och ett förhållande. Har man träffat en person i verkligheten och gått på dejt eller något så är det bara att köra på för att då finns det ingen roll att ni möttes på internet i början. Faran är däremot eller ja fara och fara det ni i alla fall borde se upp för är om ni inte har träffat människan men ändå börjar tro för bra saker om personen i fråga. Det behöver absolut inte va ett problem om ni är beredda på att personen inte alls va som ni tänkt er. Det är däremot ett problem om ni verkligen tror att ni känner personen till 100% för de gör ni inte och då kan ni bli väldigt besvikna. Det är egentligen det enda som sätter kuggar i hjulet när man tar kärleksvägen via internet.

Kärlek - Till sist har vi kärlek och om erat hopp stämmer och eran tro på personen stämmer så slutar de som ni vill oavsett vilken väg ni gick. 

Riktigt bra kväll igår!

Jag har alltid vart den människan som är väldigt pessimistisk när det kommer till att festa. Jag har alltid sagt att människor som super och festar varje helg är svaga och flyr från deras miserabla verklighet. Det är till viss del sant för att dom jag har festat med har festat och supit just av den anledningen. 

Sen finns det kvällar som gårdagens! Det va en fruktansvärt bra kväll aa jag skulle nog nästan säga oförskämt bra!
Jag önskar att alla fester jag har vart på i mina dar skulle va som den igår, det va mycket folk sjukt mycket alkohol och framför allt sjukt mycket glädje. Stämningen va så jävla bra och det fanns knappt några trubbel, visst det är synd om dom som fick för mycket i sig och det va en del som tjafsa lite men det styrdes av ganska snabbt.
I helhet så måste jag säga att det va en riktig kanonkväll och ett riktigt skönt sätt att börja 2010 på. Ni kanske inte tycker att det är värsta grejen men av alla dom festerna jag har vart på så har åtminstone 90% slutat med misshandel så det här va något stort! 
Som toppen på isberget är jag inte bakis idag heller och det är sjukt skönt! Hoppas folket hade en lika bra kväll som mig och blickar fram emot ett episkt 2010.

RSS 2.0