Tre typer av personer

Partystunder nu när lördagskvällen är på ingång, men jag är inte all party än så jag kan nog klämma en och annan tanke ändå!
Jag ska försöka hålla mig kortare i mina inlägg för många säger samma sak, "dina inlägg är bra men alldeles för långa så man orkar inte läsa hela". Med det sagt så ska jag va mer rakt på sak.
Det finns 3 typer av personer när det kommer till personlighetsfrågor.
Nummer ett är helt enkelt den personen som är sig själv rakt igenom, han skiter för det mesta i vad andra tycker och kör på bara. Det här är förstås på gott och ont, många gillar att man är sig själv men man måste inse att alla sidor av en själv inte är bra så man måste anpassa sig
Nummer två är en person som är den han vill vara. Innerst inne så vet han att det är ruskigt fel att hålla på som han gör, men samtidigt älskar han bekräftelsen. Det gör att han fortsätter ljuga för sig själv för att bli sedd på det sättet han vill att folk ska se honom
Till sist har vi den personen som är så vilsen att han själv inte vet vem eller vad han är för något och ingen av hans umgänge vet egentligen heller. Personen är antingen en tidigare nummer två som har gått in så mycket i sin roll vilket gör att han faktiskt tror att det är den här personen han är. Eller så är det en person med så fruktansvärt dåliga självinsikt att allt han grundar sin personlighet i är människor runt omkring honom. Det här är oftast inte han ursprungliga umgänge utan det är ofta nya personer som han vill ha bekräftelse från.
Dom här personerna är jobbigast för dom kan man inte få och inse hur patetiska dom är för dom inte inser det själva!

What do you do when the heart and mind goes seperate ways?

Du är nog min dröm, mitt allt som jag någonsin kommer vilja ha. Ett väl fungerande liv med dig gumman står högst upp på min önskelista ända sen jag lärde känna dig.
Jag skulle nog kunna skriva en text så fulländad att jag skulle kunna få dig att gråta av känslor. 
Mitt hjärta ser allting det någonsin har velat haft i en person men problemet är att min hjärna ser saker som gör att våra liv krockar.
Du och jag lever väldigt olika liv och framför allt så kommer vi från väldigt, jätte väldigt olika bakgrunder. Det försvårar saker väldigt mycket för jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det. Jag skulle inte ha några problem att ändra min livsstil för dig gumman tro mig men det enda jag begär är att du ger mig det sista jag behöver! Du vet mycket väl vad jag talar om, den sista byggstenen som får mig att lita på dig till 100%
Det är därför du kanske tycker att jag ger dubbla signaler men det där sista är det enda jag behöver för får jag det kommer jag inte tvivla längre.

Tik Tok on the clock but the party don't stop

Just nu råder en galen hype inför Halloween eller alla helgonas dag? Hur som helst så är det samma sak i Sverige om man går ner lite och swappar in i 80 och 90talisternas värld. Visst måste jag säga att det är faktiskt inget problem med ett riktigt schyst party men vafan kom igen det är inte vääärsta grejen. Halloween har blivit en sån typ av helg där man typ "måste" festa för annars är man mobbad. Seriöst asså vad är grejen med folk?! Man är inte opopulär om man inte festar på Halloween, man är inte mobbad. Det är liksom inte så det funkar, antingen är man ointresserad eller så var man tyvärr bara lite sent ute med att boka upp sig.
Kom igen people ut och festa helt galet! Va chef över hela dansgolvet, fixa dom snyggaste brudarna och gör kvällarna oförglömliga. Men FÖRFAN låt inte jorden gå under bara för att man inte har någonstans att festa ibland. Fram med kreativiteten och hitta en skön lösning så ni kan göra det till en kungars kväll ändå!
Det här har ingenting med ämnet att göra men seriöst om ni hittar en blogg där någon har reflekterat över erat beteende och agerande LÄS DEN. Det här helt underbart att läsa folks kritik!
Peeeeeace out f-f-fuuckers 

2 typer av människor

Ibland har folk undrat hur jag kan komma på så mycket saker att skriva om och jag kan hålla med om att det har blivit en del genom åren. Det är ju inte så att jag sitter på min tänkesten och försöker komma på saker utan det är oftast något som slår mig under dagen eller bara rent av när jag sitter vid datan.
Den insikten jag har kommit fram till idag är att världen endast består av två typer av människor ur ett visst perspektiv. Det finns personer som påverkas av det negativa och det finns personer som påverkas av det posetiva. Båda personerna fungerar exakt likadant enda skillnaden är att dom är varandras motsatser.
En negativ person tar så klart åt sig av positiva saker men inte alls på samma sätt som negativa. Om man säger en komplimang till en person som tar åt sig av negativa saker så tar han åt sig den ganska kort stund och kanske blir glad för stunden eller eventuellt dagen. Han bryr sig alltså i stort sätt inte om dom positiva sakerna runt om honom. Säger man en förlämpar man däremot den här personen så kan det sänka honom i flera veckors tid. Det kan till och med definiera han som person en lång tid framöver.
En positiv person fungerar på precis motsatt sätt de vill säga att han tar självklart åt sig en del av negativa saker men lägger inte så stor vikt i det vilket gör att det negativa ganska fort blir bortglömt. Däremot om han ser, hör eller känner något positivt så lägger han väldigt stor vikt i det. Det här leder ju då självklart till att han mår väldigt bra som människa.
Det är på grund av detta som det finns människor som mår bättre än andra människor även fast dom egentligen har det värre. Dom väljer och se det bra i deras liv och se magin istället för att se misären. Jag kan nästan lova att hade alla haft en positiv syn på livet så hade vi haft fred på jorden!

Ljug för er själva ibland

Dimman ligger tungt uti oktober natten denna underbara höstkväll. Jag kan va den personen i världen som älskar hösten mest av alla. Mörkret, kylan och stillheten i en sammanslagning som vi kallar hösten.

Jag har märkt att jag själv som person börjat må mycket bättre nu på sista tiden och det kan endast förklara med en sak. Jag har börja ljuga för mig själv, det kanske låter hårt men det är faktiskt sant. 
Jag säger att jag mår bra även om jag inte riktigt gör det för det som händer då är att jag övertygar mig själv om att jag mår bra, vilket senare leder till att jag mår bra.
Jag har börjat göra det med allt som har fått mig att må dåligt eller upprört mig. Praktexempel är det här med hösten, visst jag har alltid gillat hösten men bara dom fina soliga höstdagarna. Nu på senare tid så njuter jag av var enda höstdag, det spelar ingen roll om det är mulet och regnar av den enkla anledningen att jag ljuger för mig själv och säger att det är en underbar dag. Jag kanske inte alltid tycker det men till slut så kommer jag göra det av den enkla anledningen av att jag övertygar mig själv om det.
Man måste däremot inse att man måste ta det här med "lögnerna" lite med en klackspark och förstå när man kan övertyga sig själv och när man ska inse sanningen. Ljuga för en själv ska man göra med saker som man inte kan påverka i större utsträckning. Tillexempel så ska man alltid se det positiva i vädret, i sitt eget utseende.
Lycka handlar helt enkelt om att man ska se vad man har istället för vad man inte har glöm inte det!

Vart vart vart kan man hitta en normal tjej?

Jaapp! Då va man tillbaka igen för att man har haft lite tankar på senaste tiden. Jag tvivlar i och för sig att det är någon som läser den här bloggen på daglig basis men vem vet det kanske är någon som glider in då och då.
Det jag har tänkt på är någonting som nästan alltid kommer upp i ett samtal när man snackar med polare en avslagen fredag kväll när vi sitter i våran ensamhet.
Vart kan man hitta en normal tjej?
Jag kanske har tagit upp det här ämnet förut men nu är det verkligen en fråga jag vill ha svar på. När vi pratar dom här kvällarna med varandra så kommer vi alltid fram till samma svar allihopa.
Fester är helt uteslutna för det är bara oseriösa brudar som festar (typ), på stan kan man inte gå fram och lägga århundrandets line för att det har ingen av oss bollarna till att göra, skola eller arbetsplatsen är samma sak och ja internet det funkar ju såklart men det känns ändå lite halv skumt på något sätt. Vi vet liksom inte vad vi ska ta oss till riktigt så japp det är heeeelt tillåtet att ba bomba mig med tips.

Lycka, en fråga om inställning

Japp! Nu var det typ hundra år sen jag skrev ett inlägg i denna blogg men vafan behöver skriva av mig lite denna lördag kväll.
Kan säga att mitt liv har haft ett litet uppsving den senaste tiden även fast jag inte har det bättre, det enda jag kan säga är att jag ser livet på ett mer positivt sätt!
Det här har fått mig att bli en gladare och mer välmående människa. Jag börjar inse att det finns mycket dåligt i ens persons liv men att det inte är de som får definiera dig som person för det kommer göra dig olycklig!
Just nu finns det väldigt mycket som är negativt i ens liv, tillexempel så börjar vi gå mot mörkare och gråare tider. Regnet börjar bli ett återkommande inslag i våran vardag och inte nog med att det blir blött utan det blir kallt med.
Tyvärr så slutar inte eländet med det utan en form av längre ledighet ligger inte ens inom räckhåll för de flesta människor. Inte konstigt att folk känner sig deprimerade på hösten, eller?
Jag kanske är en konstig människa men jag måste säga att jag älskar mörkret, regnet, gråheten och allt det "förjävliga" som normalt folk absolut avskyr.
För mig finns det inget mer underbart att gå igenom stan en vardagskväll när kylan börjar bita i ordentligt, när höstmörkret verkligen gjort avtryck och man ser löven falla.
Att gå med ett stycke bra musik då kan få en kännas sig som en del av en helt annan värld. Jag har alltid hävdat att livet innehåller magi och det är vid sådana tillfällen man verkligen kan känna dom.
Lycka handlar bara om en sak och det är någonting som är jävligt simpelt. Det handar bara om att se magin i världen, och om man inte finner den så är det för man inte vill se den. Andas in djupa andetag slå på en bra låt och sjunk in i den under era mysiga höstpromenader så kommer ni förstå vad jag menar!

RSS 2.0