Tik Tok on the clock but the party don't stop

Just nu råder en galen hype inför Halloween eller alla helgonas dag? Hur som helst så är det samma sak i Sverige om man går ner lite och swappar in i 80 och 90talisternas värld. Visst måste jag säga att det är faktiskt inget problem med ett riktigt schyst party men vafan kom igen det är inte vääärsta grejen. Halloween har blivit en sån typ av helg där man typ "måste" festa för annars är man mobbad. Seriöst asså vad är grejen med folk?! Man är inte opopulär om man inte festar på Halloween, man är inte mobbad. Det är liksom inte så det funkar, antingen är man ointresserad eller så var man tyvärr bara lite sent ute med att boka upp sig.
Kom igen people ut och festa helt galet! Va chef över hela dansgolvet, fixa dom snyggaste brudarna och gör kvällarna oförglömliga. Men FÖRFAN låt inte jorden gå under bara för att man inte har någonstans att festa ibland. Fram med kreativiteten och hitta en skön lösning så ni kan göra det till en kungars kväll ändå!
Det här har ingenting med ämnet att göra men seriöst om ni hittar en blogg där någon har reflekterat över erat beteende och agerande LÄS DEN. Det här helt underbart att läsa folks kritik!
Peeeeeace out f-f-fuuckers 

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, är du lite mobbad babe? <3

2009-10-29 @ 00:43:35
URL: http://anabelhearts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0