This has never happend before

Gillat en tjej har jag gjort många gånger, gillat en tjej som jag inte har träffat har jag också gjort men jag har aldrig börjat gilla en tjej som jag inte har velat börja gilla. 

Det är en ganska skum känsla faktiskt för att en del av mig vill bara slita mig ifrån allt och återgå till allt som det var. En annan del vill ha henne mer än något annat så jag står i ett gränsland och väntar på vägledning.
Jag har helt ärligt ingen aning om vad jag ska göra för att jag tror verkligen inte jag kan få henne, varför skulle hon ens falla för någon som mig?

Det kanske är rent av helt idiotiskt att ens sitta och resonera om det här. Ska jag tro på det eller ska jag gå vidare? Det är egentligen väldigt simpelt antingen så frågar jag henne om vad hon känner för mig och om hon känner på samma sätt som mig eller så skiter jag i det. Frågar jag henne så har jag allt att vinna och frågar jag inte så har jag allt att förlora men fortfarande är det något som håller mig tillbaka.

Du vet mycket väl om vem du är och du vet att jag känner på det här sättet, det var aldrig meningen att det här skulle hända men det gjorde det ändå. Jag ville inte börja gilla dig för att jag ansåg att jag aldrig kommer ha en chans med en sån tjej som du. Det hade inget att med göra hur du va som person eller något sånt utan det va för jag inte ville bli sårad men jag antar att man inte kan styra sina känslor trots allt.

I brist på annat ... igen

Japp som sagt i brist på annat ... igen så har jag till min stora lycka fått reda på vad tjejen heter som är i Papa Roach scars video. hon heter ... Taylor Cole! Sjuktligt fin tjej hon är en söt Jana Kramer men jeepp bjuder på en bild!



Ny syn på livet

Det har blivit dags för en stor insikt i mitt liv, jag orkar inte gå in på vad det är men kan säga att det kommer förändra hela min syn på livet.

Vad är det som gör att vissa får vem dom vill och andra inte?

Jag vet inte hur många av er som tänkt på det, framför allt när det gäller oss grabbar men varför får man alltid den man INTE vill ha och aldrig den man faktiskt VILL ha?
Jag undrar om det är för att man gör någonting mot tjejer som man vill ha som får dom att ta avstånd? 

Inte för att va en person som är allt för självgod men på pappret rent personlighetsmässigt om man kan säga så, så bör jag få i stort sätt vem jag vill men det får jag absolut inte. Inte ens nära!
Sen finns det polare jag har som haffar vääärsta brudarna, ni vet både på fester och som flickvänner och dom är inte värda dom nåååågonstans. Jag kan seriöst inte förstå det, dom är ett gäng bajspåsar och ser ofta ut som det också men ändå haffar dom galet?

Så nu tjejer alltså då en fråga till er eller aa 2 blir det ju, varför får vissa killar inte dom tjejerna dom vill ha även om dom verkligen har allt på pappret, charmen, humorn, utseendet, omtänksamheten och bla bla bla och sen undrar jag varför man ALLTID får dom man INTE vill ha men ALDRIG får dom man faktiskt VILL ha hör gärna av er!

Almost 10 years has gone

13e december 1999 jadu jag önskar att jag hade skrivit en dagbok då så jag kunde kollat vad jag hade för utsikter för mitt liv. Jag tror i alla fall att en 9 åring inte hade förutspått den här framtiden.
Jag är inte deprimerad, jag är bara tom. 2010 är på ingång och det ger mig en slags känsla av existens men inte på ett positivt sätt. Vi är inne i en ny tid som kallas 2000 talet och nu när 10 år har gått av det så inser jag hur små vi är. Jag vet inte hur ni ser på hela situationen men dom här 10 åren har bara flugit förbi det är nästan som att jag har väntat på att dom ska försvinna förbi. Det är som att dom här 10 åren har varit en transportsträcka i väntan på något bättre. Det som skrämmer mig mest är inte att jag har suttit och väntat på något i 10 år utan det är att jag inte har någonting att vänta på.
Det kanske inte låter som ett stort problem för många människor men jag har haft en plan, en önskan över hur jag vill leva helt enkelt en dröm som jag inser att den aldrig kommer slå in och utan den är jag ingenting.

Den reflektionen jag har över 00 talet är att klockorna är på väg bakåt igen, världen har sett det bästa och än en gång visat att den inte klarar av att hantera det. Om jag skulle förespå dom år vi har framför oss så måste jag nog säga att dom kommer bli hårda.
Global uppvärmning börjar förändra våran värld och oavsett om det beror på den mänskliga faktorn eller cykler så borde vi göra oss mer redo för den för ingen vet hur illa det kan gå. 
I-ländernas samhällsstruktur börjar vända åt andra hållet för att vi har blivit för komfortabla. Människor har sett för lite krig på sista tiden vilket leder till att grigheten får oss att skapa konflikter med folk som har det bättre och sämre än oss. Folk kan inte lära sig att samhällsklyftor måste existera för att samhällen ens ska ha en chans att fungera. Det ligger i människans natur att vissa får ta skiten och andra guldet.
Samhällsklyftor kommer alltid existera bara att anledningen till klyftorna kommer skilja sig, men det inser inte folk. SD är på väg in i riksdagen vilket visar på att relationen mellan svenskar och invandrare börjar bli mer spänd. Det finns ingen att klandra i det här på grund av att det är lika mycket fel från båda hållen. Svenskarna har inte velat ge invandrare en chans och invandrarna har inte velat anpassa sig tillräckligt mycket så ont har fött ont och om ni frågar mig så har den här konflikten bara sätt sin början.


Jag ser fortfarande girigheten som det största problemet i framtiden. Vi har blivit alldeles för bekväma och tar för mycket saker för givet i dagens samhälle. Musiken, filmerna och programen kommer få en begränsning snart. Jordens tillgångar kommer ge vika någon gång i framtiden vilket kommer leda till begränsningar. Begränsningar som kommer leda till upplopp för att folket kommer anse att man tar bort deras rättigheter när det själva verket bara har handlat om förmåner. Att duscha i varmt vatten i en kvart är ingen rättighet, det är en fördel och något som vi borde ha en skyldighet på att inte missbruka.

Jag har alltid sagt att jag inte oroar mig för den globala uppvärmningen för att jag anser att mänskligheten kommer utrota sig själva och därmed också livet runt omkring den.
Det är någonting jag står fast vid det enda som oroar mig är att jag börjar se tendenser som jag hade hoppats på skulle börja visa sig efter min livstid.

Hahahahaha asså vart är världen påväg

Haha asså det här kan va ett av dom sjukaste grejerna ja har sätt på mycket länge!

http://www.expressen.se/noje/musik/1.1801853/arvikafestivalen-lockar-med-sex

Japp! Jag blev lika chockad själv det är en tjej som onanerar, dom är tydligen på jakt efter en kille som ska göra samma sak. Det här är tydligen något som ska visa att sex är naturligt och framför allt på festivaler så från och med idag stämplar jag festivalmänniskor som nr 1 på min inofficiella smutslista!

Där hör ni festivalmänniskor ni är smuts av den renaste formen!

Fyfan

The reason why Shakespeare killed Romeo

Man kan hitta mycket lärdom och sensmoral i gamla sägner, historier och pjäser. Som historien om David och Goliat, en historia skapad för att visa människor att den lilla människan kan vinna mot alla odds. Romeo och Julia är en historia som ska lära oss att sann kärlek övervinner allt, men det är bullshit.

Förmodligen är det ingen som har tänkt på det men det finns en anledning till varför Shakespeare dödade Romeo så att den underbara kärlekssagan inte fick någon fortsättning.
Anledningen till varför Romeo inte överlever är för att en uppföljare skulle krossa allting Romeo och Julia står för. Det skulle bevisa att kärleken inte alltid övervinner allting.
Relationer är som pussel, tänk dig att du pusselbitar från flera pussel på samma bord. Bitar från olika pussel kommer passa med varandra och dom kan passa bättre än vad dom pusselbitarna som är menade för varandra gör. Men i slutändan så kommer inte dom där olika men ändå perfekta bitarna sitta ihop med varandra för att dom passar inte i helhets bilden.
Man kan inte bygga en livslång relation på bara kärlek och att man älskar en person utan i slutändan så handlar det om att man måste tillräckligt lika varandra så man passar in i helhetsbilden.

Varför?

Jag vet att du läser bloggen och jag vet att du ljög jag undrar bara varför?

RSS 2.0