Att lyckas är att våga misslyckas

Det finns en legendarisk ishockeyspelare som en gång sa följande ord "man missar 100% av dom skotten man aldrig skjuter". Det är ett av dom bästa citaten jag har hört och vissa anser att sportmänniskor inte är smarta, jag anser att dom är genin.

Jag tror att ett av dom viktigaste lärdommarna vi kan få här i livet är att de inte är fel att misslyckas utan att faktiskt är det enda rätta. Den personen som lyckas bäst i slutändan är den som har misslyckas mycket, lärt sig av sina misstag och utvecklat sig så att han har blivit den som lyckas.

Det är sorgligt hur vissa blir uppfostrade när det gäller misslyckanden och det är sorgligt hur rädda folk är för att misslyckas i sina relationer men det är samma sak där man måste misslyckas grovt. Man vinner aldrig stort på säkra kort det är helt enkelt så världen funkar för att vinna stort måste man satsa stort.

Ett misslyckande är aldrig större än att man kan bygga upp det igen.

I will never deny my feelings for you, 'cause you will always be the first who showed med this

Jag vet inte hur jag ska förklara dom här känslorna. I en värld av definitioner så vill jag säga att det här är det vi kallar äkta kärlek, det alla andra så hjälplöst söker men aldrig får.
Men ska jag va helt ärlig så kan jag inte sätta ord på var dom här känslorna kallas om det är en förälskelse, kärlek eller något mer än det men det jag kan göra är vad du får mig att känna.

Du är den personen som kom som en blixt från en klarblå himmel och satte min värld ur balans.
Du är den första jag tänker på när jag vaknar, du är den sista jag tänker på innan jag somnar.
Du är personen jag inte kan sitta och komma på ord till för att dom bara kommer i tillfället.
Du är den som har gett mig det jag velat haft med alla andra men aldrig fick.
Du är en den vars lycka skulle räcka för mig att göra min dag.
Du är den första tjejen som jag inte tänker "vi kanske kommer va tillsammans länge" med utan faktiskt ser en framtid med redan nu.
Du är den personen som gör mig till en bättre person.
Du är den som lär mig saker om mig själv som jag inte visste.
Du är den första som har fått mig att vilja göra något för för att se dig må bra får mig att må bättre än något annat.

Du är den första tjejen som fått mig att känna att du är en del av mig som jag inte vill va utan, du är den första tjejen som har fått mig att inte vilja sätta mig själv först.

Mimmi du är den tjejen. Den tjejen som gör mig till den personen jag egentligen vill vara, den tjejen som tar ut mitt riktiga jag och river alla mina murar runt omkring mig.
Det är du den absolut första som har gjort och hur än våran framtid kommer se ut kommer du alltid vara en del av mig.

Klyschor tar bort ordens riktiga makt och mening

Hur många av er har inte vart där? Ni vet när ni tror att ni är förälskade upp över öronen och spär på med alla meningar och klyshor som man kan tyckas finna? Hur många har sagt du är mitt allt, du är min mening du är den enda jag kommer någonsin vilja ha? Hur många av er har inte vart förblindade av tanken på kärlek så det får er att säga saker ni egentligen inte menar?
Jag har, jag har vart förblindad av kärlek allt för länge.
Jag har alltid vart duktig med ord, jag vet inte varför men jag kan sätta ihop meningar så att dom blir väldigt vackra, med vackra målande ord som är taget ur en hollywood film.

Men jag skämms över det jag har skrivit till tjejer och om tjejer bland annat i den här bloggen för jag har insett att jag inte vetat vad det jag har sagt betyder. Jag fick lära mig det den hårda vägen och jag kommer förlora den personen som (den här gången är det här 100% ärlighet och inga klyschor) är den viktigaste personen i mitt liv just nu. Hon som gör skillnad i min vardag hon som får mig att känna allting jag tror att jag har känt. Men tyvärr så måste jag nog säga att tack vare den här bloggen så kommer det ta slut jag står för vart enda ord jag skriver här men tyvärr kan ord ställa till det en väldig massa.

Hollywood får oss att bli kära i kärleken, får oss att bli beronde av tanken att bli kära så att när någon börjar komma nära oss och de börjar nalkas kärlek så tror vi har hittat vår hollywood film. Det är precis vad vi har också vi har sånt sug efter kärlek så vi bara ser kärleken vilket får oss att använda dom klyshor vi har lärt oss när vi egentligen inte vet vad dom innebär. Bara den som vet innebörden av att inte kunna leva utan någon vet vad det betyder och säga det till någon.

Tyvärr verkar hon inte inse att ja jag har sagt samma saker till andra tjejer men jag har inte förstått innebörden av dom förens nu.

....

you took my heart away from the start
it is like it always belonged to you
never felt this way before
if love exist this got to be it
you sweeped my feets away for sure
you turned my world upside down
my heart finally find i purpose in life
and that's dedicating every heartbeat to you
but it seems you dont feel that way
and it is tearing me appart
i know you say you need time and all
but is that really the truth
or is it that i'm not the one for you
the one that could make you fall madly inlove
if you wanted to fall for me wouldn't you falled by now
if you ever wanted me wouldn't you want me by now
i know that i'm insecure but i dont know where you stand
and i hope you understand that this is hard for me
i dont know what to do anymore
i have lost my way in time
i want you more than anything else
i promise you the time you need
but i doubt this will ever be something
cause i dont think you feel the same way about me.
if you wanted to fall for me wouldn't you falled by now
if you ever wanted me wouldn't you want me by now
i know that i'm insecure but i dont know where you stand
and i hope you understand that this is hard for me

RSS 2.0