Hard times require something to lean on

Kärlek kan va ett av vår tids största mysterium, varför finner vissa den och kan leva med den i ett helt liv. Medans andra knappt får veta vad riktig kärlek är?
Jag tror inte att det finns någon som kan svara på varför vissa hittar det, det är därför vi kallar det ödet.
Vi människor söker alltid förklaringar till allt och det är därför vi vet så mycket. Vi har till och med förklaringar till saker vi inte vet något om som tillexempel "ödet" konstigt nog så tycker vi att det är en rimlig förklaring.
Kan det verkligen vara så att vissa bara är menade för varandra?
Saker vi inte har en aning om bör vi tänka det som vi tycker är rimligast, så vissa tänker att vi va menade för varandra och vissa tänker äääsch det är bara slumpen.
Men varför är kärlek så viktigt då? För det känns som att kärlek har verkligen blivit meningen med livet.
Självklart så är kärlek underbart när det går ens väg, man vill inte vara någon annan stans, men det känns som vi kanske fått för mycket fokus på kärlek.
Den största anledningen till att kärlek är så viktigt tror jag är att man behöver någon där i hårda tider. Känslan av att du har någon där som kan ta bort dig från allt det dåliga vilken dag som helst. Känslan av att det finns någon där som alltid tar emot dig när du faller.
Känslan av att någon älskar dig mer än något annat oavsett hur bra eller dåligt du mår.
Det är de jag tror är anledningen till att kärlek är så stort, för det spelar ingen roll hur bra vänner du än har för du kan aldrig få den säkerheten när du faller som du får av någon som älskar dig mer än något annat.

277796-1


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0