Man formas av andra personer

Efter att ha läst alla komentarer som bara haglat in (för va min så otroligt välbesökta blogg) om att vem som gör vem till player.
Tjejerna säger: killar e idioter det är inte alls tjejernas fel och om en tjej e player e hon hora och det är mindre respekterat. Killar tycker att det är coolt och va player därför är dom det
Killarna säger: aa det är spiikat att det är tjejer som gör oss till players blir man krossad och inte kan lita på någon så ere klart man blir player.
Problemet är att ni missat själva poängen av inlägget för meningen är inte vem som gör vem till player. En kille som blir illa behandlad av tjejer blir player (inte alla men nåra). En tjej som blir illa behandlad av killar blir player (inte alla men nåra), hon kanske kallas hora, slyna, smutsig eller orre men vad spelar det för roll igentligen hon är player det är de många inte tänker på att ibland är det inte själva ordet som spelar roll utan innebörden av det. Så om en tjej kallas hora och en kille player så spelar det inte så stor roll för innebörden är den samma och lika förnedrande som de är för en tjej att kallas hora är det för en kille att kallas player (självklart kan jag inte säga att det är så för alla men va vidsynta och inse att det är majoriteten jag pratar om och inget annat).
Men själva med inlägget är att man inte ska hata den personen som är player eller hora för det är inte dom som rårför det, det är andra människor som har gjort det. Ni kanske inte tänker på det men alla människor formas av sina med människor, växer du upp i ett umgänge som anser att gå och döda en person är helt okey tills du möter den andra sidan som säger att det är fel. Då är det upp till den mest övertygande sidan vad du står för.
Det jag vill ha sagt är.
Hata inte den personen för den han/hon är för de kan dom inte råför hata den personen till forma dom till den dom är.
Tänk på det är alltid2 värt att ge folk en ärlig chans för det kommer komma en dag där du förändrar ens persons liv och inställning och den energin kan du leva på länge.

Kommentarer
Postat av: Fanny

Smart skrivet där. Håller helt med. :)

2008-04-19 @ 16:09:19
URL: http://FannyKs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0