En tjejteori!

Idag ska jag för en gångs skull skriva ett lite personlig inlägg de vill säga något som berör min gångna dag.
Som vanligt så är de extremt tråkigt i min skola och slå igen tid på en rast är som att sitta i kyrkan. Så i brist på annat satt jag och nicke och hade en av våra konversationer dom kan beskrivas på följande sätt: 70% allmänt störda, 10% skitsnack om yroll, nilecity och om gamla händelser, 10% seriösa och 10% insikt.

Som vanligt glider man sakta men säkert in på ämnet tjejer.
Efter ungefär 5 minuters diskussion av detta ämne så kommer vi fram till följande: Snygga tjejer är dåliga i sängen!
Ska man ha ett bra one night stand så ska man ha en tjej som helt enkelt är psb (en tjej som är tillräckligt snygg för att ha sex med, om ni inte redan visste).
Dom tjejerna är bra i sängen och ofta en smula galna som vi oftast gillar när det gäller sex.

 Efter ett tags diskussioner om snygga tjejer, one night stands och sånt så säger nicke: "Snygga tjejer är som ett par armani jeans, man går gärna ut på stan med dom men när man kommer hem så är dom för obekväma att ha på sig därför ta man på sig ett par gamla mjukisar".

Så det vi kom fram till den här diskussionen är att snygga tjejer har man inte för sex utan de har man tjejer som inte är så snygga för.
Men de bästa är tjejer som är snygga fast dom inte riktigt vet om de, dom är som nya mjukisar de vill säga riktigt sköna men ändå tillräckligt snygga för att gå ut på stan med.

Kommentarer
Postat av: nicke

haha en helt "vanlig" dag armani exemplet är bäst

snygga tjejer är som snygga jeans.. man går gärna me dom ute men kommer man hem byter man till mjukisbrallor de är skönare och bekvämare ;)

2008-12-17 @ 22:48:48
Postat av: Nathi

Skönaste inlägget oskar, skriv mer sånt här :D fast ofta ni killar resonerar så. Finns ju tusen tjejer som är ursöta och även bekväma att va med. Exempelvis mig själv ;) hah. jag är ju isåfall ett par "nya mjukisar, som man vill visa upp och ändå trivs med. hah :D nejmen skämt åsido, fortsätt såhär :D älskar allt du skriver.

2008-12-17 @ 22:52:29
Postat av: Anonym

Hahaha! Underbart hur ni jämför tjejer och sex med byxor! Love it!

2008-12-18 @ 21:56:28
Postat av: shitz

Att snygga brudar är sämre i sängen är ju allmänt kännt, handlar ju om att fula brudar måste prestera för att ligga, en snygg tjej klarar ju sig ändå.

2009-01-09 @ 15:13:57
Postat av: barbod

Resonerar nog hellre såhär:

Snygga tjejer är som stora restauranger. Det ser bra ut på ytan men maten är oftast äcklig. Fula tjejer är som mindre restauranger fast med godare mat och service.

2009-01-10 @ 01:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0