Kärlek anpassar sig

Kärlek, jadu man skulle kunna skriva över en miljard ord när det gäller kärlek och det finns fortfarande någon som skulle kunna säga att alla ord i texten är fel när det gäller kärlek.
Kärlek är nog det viktigaste som finns på jorden och det finns nog inte någon som kan va lycklig utan kärlek.

Problemet med kärlek är att folk tänker för mycket på allting runt omkring det. Antingen så tror man inte att ditt livskärlek kan hända en helt vanlig dag när du handlar mat. Eller så är det precis de man tror, att varje litet "laddat" tillfälle kan vara ditt livskärlek.
Båda dom här sakerna visar på samma problem även fast dom är varandras motsatser, man försöker bestämma hur ens livskärlek ska inträffa. Man försöker helt enkelt bestämma någonting som är obestämbart.

Det är inte den första kyssen som bestämmer om han/hon är den perfekta personen i ditt liv, eller när din kärlek säger "jag älskar dig" för första gången.
Det är som att folk bär en inbyggd lista i sitt huvud och om han/hon säger "jag älskar dig" för tidigt eller kanske säger det i fel tillfälle så får man fel på den delen.
Får man för många fel i listan så får man IG och då blir man dumpad eller så blir det bara inge förhållande alls.

Jag har säkert sagt det många gånger förut men enligt mig så finns det ingen lista, man kan inte jämföra kärlek för ingen kärlek kommer se lika dan ut.
Sluta tänk för mycket på hur en kärlek ska vara för det förstör bara allt. Det finns inget "det går för fort" när det gäller riktig kärlek, det finns inget "vi träffades för sällan".
Det ända som finns är att det inte va riktig kärlek, för att det finns inga skäl till varför det inte funkar mellan två personer. Det ända som finns är att dom två personerna inte var menade att va med varandra.

Kärleken anpassar sig efter dig och du anpassar dig efter kärleken.
När man hittar riktig kärlek så kommer inte den första kyssen "för snabbt" eller så sägs inte "jag älskar dig" för fort. För allting kommer i precis rätt tid för att du har slutat bry dig om när den första kyssen ska komma, det ända du bryr dig om är OM den kommer.

Allting är inte rätt för att de stämmer med din mall i huvet, utan allting är rätt för att du är kär på riktigt och för att du verkligen bryr dig om personen och sätter han/hon först.
Kärlek kan förändra dig som person och få dig att acceptera saker som du tidigare inte accepterat. 
Visst man kanske lackar på att ens flickvän/pojkvän nästan alltid glömmer att ställa in smöret men samtidigt är de det man älskar, för det associerar du med den personen du älskar.
När det gäller riktig kärlek så finns det inget rätt eller fel för kärlek anpassar sig efter dig och du anpassar dig efter kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0