Vissa får det andra skulle dö för.

Största ämnet i vår tid är kärlek, det kan absolut inte någon förneka. För när det kommer till kritan så är det alltid kärlek och känslor allt handlar om. Om någon säger "jag skiter i kärlek" aa då handlar det fortfarande om kärlek ju eftersom dom har stängt av för att känslor påverkar en för mycket. 9/10 låtar skrivs om kärlek, som lyckan du finner när du verkligen faller för en person som faller för dig också. Eller smärtan du känner när när den personen som fått dig att sväva på moln lämnar dig.
Hur kan det då komma sig att vissa hittar den här kärleken som dom kan leva med hela sitt liv. Hitta den personen som gör dig och hela ditt liv och hela din värld komplett, medans andra kämpar för att bara få ett litet kort ljus av denna underbara stund.
Antar väll att vissa har bara mer tur än andra, att världen alltid kommer att vara orättvis.
Men tänk på vad du har istället för vad du inte har, kolla på U-länderna och jämför våra möjligheter med deras. Vi har ett helt liv med obegränsade mmöjligheter det enda som sätter stopp för oss är tanken och det faktum att kärlek tar upp för mycket plats.
Vi har alltid förmåga och låta dom dåliga sakerna ta upp mycket mer plats än vad dom bra sakerna gör. En taskig komplimang kan ta mer en 100 bra komplimanger sluta hänga upp dig på det dåliga och lyft fram det bra så kommer du se att allt kommer bli bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0