Bloggen som en tv serie om folket till folket.

Bloggen är ju en underverk i sig självt, det är ett sätt att kunna följa andra människors liv och glädjas åt deras framgångar och lida med deras motgångar.
Men endå vi har ju våra kära tv serier sånna som greys anatomy, one tree hill (som är helt stöört bra), ugly betty aa sånna som låter oss följa andras liv, så iden är ju redan tagen. Varför har då bloggen blivit så stor?
Jag tror att det beror på att man får läsa om den vanliga människans kamp i livet det bra det dåliga. För hur bra en tv serie är så kommer dom aldrig kunna spegla den vanliga människans liv. Intrigerna är lite värre, lyckan är lite större. Det är sånna saker som gör att man aldrig kan jämföra sitt liv med en tv serie. Dom speglar en stor del av livet men igentligen inte det viktigaste, dom speglar inte detaljerna.

I bloggen får du detaljerna i en blogg får du allt om en människa det är inte det här perfekta utan det är mänskligt en blogg leverar den riktiga världen det är just därför jag tror att bloggande har blivit så stort.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Du har en sann poäng Oskar, men jag älskar fortfarande OC:)

2008-01-28 @ 15:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0