Du är det du gör.

Det är rätt skumt om man tänker på det ... för att dagen folk är inte defenierade beroende på vem dom verkligen är. Tillexempel om du är en snäll person som bryr dig om andra, ger folk alltid en ärlig chans. Nej nej i dagens samhälle så är man verkligen vad man gör. Vad man gör på helgerna, festar du så är du cool, är du med polare så är du bara allmänt skön, gör du något annat så har du inget liv.
Vadå har inget liv liksom? ska en liten tönt som bara följer strömmen och har lika dana kläder som alla andra, gör samma saker som alla andra komma och säga att man inte har ett liv?
Vem är det som inte har ett liv igentligen?
Den personen som följer alla andra, som är en liten hund bara för passa in den som inte ens bestämmer över sig själv, den som lever ens annans liv.
Eller är det den personen som utgår ifrån vad han/hon helst vill göra eller vad han/hon vill ha för kläder på sig. Enligt mig så är det utan tvivel den personen som bestämmer över sig själv som har ett liv.
Problemet är att i dagens samhälle så är du vad du gör, gör du något som är coolt så är du heltplötsligt cool, gör du någor som inte är coolt så är du inte cool. Personligen så tycker jag inte att det är coolt att ha en fjällräven jacka och festa och allt det där ... för man gör det bara för att någon annan har sagt att man är cool då.
Ska du imponera på mig så ska du va DIG SJÄLV och INGEN ANNAN i alla lägen, spelar ingen roll om du bara spelar data så länge du är dig själv för då lever du DITT liv och ingen annans och DÅ har du ett liv.

Kommentarer
Postat av: changrila

Bra skrivet.

2008-02-01 @ 17:44:02
URL: http://changrila.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0