Man kan alltid försöka fly från den man är, men du kommer alltid vara den du en gång är född som

Kolla på vilken typ av person du va när du va liten, va du en person som va snäll, dum eller något annat kanske.
När man är liten så kan man se i stora drag vad för typ av person man är, det är klart att man kanske inte ser om en person kommer bli raketforskare eller bilmekaniker.
Utan man ser i dom stora dragen vad för typ av person man kommer att bli, en person som tar för sig eller en person som kommer styra osv.
Vissa är dom här balla personerna, vissa är dom töntiga vissa är blyga. När man kommer upp i ungdommen så försöker man hitta sig själv på ett annat sätt, skapa den personen man alltid velat vara. Jag vet många som har gjort så sjuka saker bara för att va någon dom alltid velat vara. Det man gör då är att man försöker fly, fly från det faktum är du alltid är och förblir den personen du föddes till. Jag vill faktist tro att alla har sin roll och sin mening på jorden att vi helt enkelt är menade till något större.
Klart att vissa människor är på flykt från sitt verkliga jag hela sitt liv, så kommer det alltid vara. Alla vill inte inse vem dom va menade att vara i denna helhets bild. Det många gör när deras sanna jag börjar krypa dom in på livet är att dom förändrar något så att dom kan lägga fokus på det.
Då kan dom koppla bort det där med att dom har en person som dom är menade att vara och så kan dom va den dom vill vara. Det är helt enkelt så:
Man kan försöka fly från den man är, men du kommer alltid vara den du en gång är född som.

Kommentarer
Postat av: Jessica

allt bra? :)

2008-05-26 @ 02:14:39
URL: http://plastiquefashion.blogg.se/
Postat av: Jessica

Sv: Jadå, bara bra här :)

2008-05-26 @ 11:35:36
URL: http://plastiquefashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0