Varför kan folk inte ha roligt utan alkohol?

Folk säger hela tiden att "aa men han/hon e ju inte ute och festar och har roligt och dricker å så så han/hon har inget liv"
Om man tänker efter på det vem är det som inte har ett liv?
Den personen som kan va med folk vardagligt och VA SIG SJÄLV och ha roligt. Eller den som behöver gå ut på fest dricka bli full och va en helt annan person för att kunna ha kul.
Gå på en fest där ingen dricker, förmodligen skulle folk inte ens säga att de va en fest för det är ju typ så enligt folk att alkohol+fest=sant i alla fall.
Det hade nog blivit ganska stelt där beroende på vilket folk det är i och för sig. Men 9/10 eller kanske till och med 99/100 vågar verkligen inte skämma ut sig och bjuda på sig själva när man är nykter.
Sen har vi annat folk som skiter i vilka dom är med skiter i om dom inte har druckigt dom skämmer ut sig själva i alla fall, och det blir inte pinsamt för dom eftersom dom inte skämms för det själva.
Det är så roligt när folk säger "det är skit kul att festa med rätt folk" vadå rätt folk? Är man med "rätt folk" behöver man inte alkohol för att skämma ut sig och ha kul för det kan man göra endå ju.
Se på det igentligen det är ganska tragigskt att folk måste dricka alkohol och bli en annan person för att kunna ha roligt, för att dom är så tråkiga och rädda igentligen.

Kommentarer
Postat av: Moris

Håller med vafaan !

2008-05-25 @ 10:37:41
Postat av: Josefin ;D

Tjaaa Oczkar

2008-05-25 @ 15:11:39
Postat av: nanna

asbra skrivet! fortsätt!

2008-05-25 @ 21:35:53
URL: http://nannaeriksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0