Dom med starkast fasad har mest att dölja

Utsidan visar oftast din insidas motsats, man brukar tillexempel säga att tomma burkar skramlar mest och med det menar man att dom som är räddast på insidan är tuffast på utsidan.
När man tänker på det så märker jag själv att det är dom som oftast ser ut att må bäst på utsidan som faktiskt mår sämst.
Det finns i alla typer av fall, tillexempel dom som är mest homofobiska och klankar ner mest på homosexuella är dom som oftast visa sig vara det i slutet. Dom gör det för att dom vill att sin sårbara insida är det som ska visas minst.

Det är också därför dom här oförklarliga självmorden förekommer eller dom personerna som minst verkade va pedofil eller mördare visar sig vara det.
Självmorden blir till för att en person är glad och sprallig på utsidan men i själva verket helt totalt förstörd på insidan. Tillslut när dom inser att ljuga för sig själva inte kommer få dom att må bättre och dom människorna som sa sig bry om dom inte gör något så finns det bara en utväg kvar.
Samma sak med mördare och pedofiler eller aa oftast i alla fall, dom söker hjälp, dom söker bekräftelse men dom får ingen och tillslut när dom inte orkar gömma sitt riktiga jag så finns det ingen återvändo.

Vi lever i ett så självupptaget samhälle där vi bara har tid att döma utsidan på folk, vi har tappat förmågan att se in i en persons inre. När vi väl märker hur illa allting har varit för en person är det oftast för sent för då har personen redan begått självmord. Men när vi tänker på olika händelser med den personen under en senare tid så ser vi en rad händelser som har visat på hur personen egentligen mår men tragiskt nog inser vi att vi måste ta den tiden när det är för sent. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0