Insidan är viktigast

Visst det är en väldigt gammal klyscha och flera människor hävdar att det bara är så för dom "fula" människorna.
Fast enligt min mening är det inte så, det är inte bara en gammal klyscha utan det är verkligen insidan allting handlar om.
Ni har förmodligen inte tänkt på det men utsidan är inte det första ni lägger märkte till när ni träffar en ny person, det är insidan.
Tillexempel, varför kan två personer som ser ganska lika ut med samma typ av kropp och samma kläder se helt olika ut?
Därför att den ena personen har en utstrålning och ett självförtroende som gör han snyggare i dom kläderna.
Så vad beror då detta på? Jo att den ena personen har en insida som är mera framåt trädande och utstrålande än den andra.

Skillnaderna märks inte bara i en förhållande fas mellan två personer eller vem som ser bäst ut, det sker i varenda möte, varenda blick. Varför kan vissa personer bara komma in och ta över ett helt rum och få allt fokus på dom? Medans en annan person som gör precis på samma sätt inte får några blickar till sig?
För att den första personen verkligen vet att han är en centrumperson och tror på det han gör när han kommer in i rummet. Även fast du kanske inte tänker på det eller rent av märker det så ger det dig ett avtryck på dig.

Allting handlar om att tro på sig själv när man pratar med andra människor, man kan testa det här själv väldigt enkelt.
Gå till en nära vän eller en kompis du har riktigt bra kontakt med och när du pratar med han eller hon så tänk på vilken känsla du har i kroppen just då. Jag lovar dig att du bara kommer känna en sak och det är säkerhet, det är just därför ni är så bra vänner för båda känner sig trygga med varandra.
Gå sen till en person som du inte är så bra vän med, du kanske inte kommer känna rädsla men du kommer känna en skillnad om du verkligen känner efter.
Du har inte helt enkelt den här tryggheten där och de känner motparten av även fast han eller hon kanske inte är medveten om detta själv.

Det är just därför insidan är viktigast för det är den som gör hur folk sedan tolkar din utsida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0