Talanger

Man kan länge spekulera i vad som bör ses som en talang eller ja i alla fall så kan jag göra det.
Jag har länge undrat om det är så att en talang bara har allting i sig, allting är liksom färdig printat på ett papper.
Fast nu med åren så börjar jag inse att talang är inte att bara vara stöpt i rätt form. Talang handlar om att ta en talang som du har och utveckla den till något ingen annan kan.
Kolla dagens talanger inom olika genrer. Det är inte dom talangerna som inte tränade och utvecklade sig själva som lever på sin talang idag. Det är dom talangerna som insåg att dom hade någonting att jobba med och la ner tid på deras talang som gör dom till något idag.
Att bli något utifrån sin talang handlar om två saker. En av dom är att man tidigt inser att man har någonting att utveckla och gör det. Det andra är att ens "anti-talang" inte är större än ens talang. Det kan verka flummigt men en anti-talang är något som hämmar din talang som tillexempel att man har talangen inom fotboll men inte viljan. Din anti-talang kommer göra så att din talang inte når ut i sin fulla potential vilket leder till att din talang aldrig kommer utvecklas.
Talang handlar inte om att födas med en en naturlig fallenhet för något och sen försöka leva på det. Det handlar om att ta en magnifik talang och göra den till en storslagen förmåga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0