Live for the everyday life

Är det de här vi lever för? 2 dagar i frihet var 5e dag och sen några strödagar då vi kan ta det lite extra lugnt. Folk frågar sig ofta varför man inte är nöjda med sina liv och problemet är att dom ser dom små detaljerna när dom egentligen borde se det större perspektivet. Det är inte den nya tvn eller bilen som gör dig glad. Det är att ditt varjedag liv ger dig det du vill ha. Att du har ett jobb du trivs med och vill gå till, att du har en fritid som gör dig glad och att du har ett privatliv som får dig att må bra.

Problemet är att vi är lata, rädda och giriga. Det gör att vi fångar oss i vår egen frihet och sätter oss i en livs situation som man inte vill ha. Vi är bekväma i det avseendet att när de väl rullar så bryr vi oss inte så mycket utan låter de gå. Vi är rädda för att misslyckas vilket får oss att inte chansa på något vi kan och vill bli och tillsist är vi giriga, så länge vi får in cashen så bryr vi oss inte så mycket om hur vår vardag ser ut.

Ett äkta tecken på att man lever ett bra liv är att man har så bra veckodagar att man inte bryr sig om att maxa helgen. Helgen är standard det är inget speciellt utan bara något som får dig att chilla lite extra, det är ett tecken på att man lever ett bra liv.

Livet handlar inte om att ha allt som man vill ha, att ha så mycket pengar så att du kan ha de som toapapper. Är man inte nöjd med sitt arbete och sin familjesitiation så spelar inte ens alla pengar i världen roll! Livet handlar om att finna magin i vardagen. Att ditt vardagsliv ska vara det du njuter mest av och grunden till ett bra liv är ett jobb du verkligen trivs med för det är jobbet du spenderar i särklass mest tid på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0