Invandringen ses uppenbarligen som ett problem

Riksdagsval idag och ja vad tror vi? Kommer SD komma in i riksdagen?
Det tror jag definitivt för att svenska folket ser invandringen som ett stort problem och har gjort det under en längre tid. Nu har det kommit fram ett parti som vågar stå för åsikterna som så länge har varit tabu i Sverige vilket gör att svenskar som det fega folket vi är kan gömma sig bakom dom här.
Jag tycker att detta val borde skicka en väldigt tydlig signal till politiker, invandrare och svenskar. Förmodligen över 4% av Sveriges befolkning ser invandringen som ett så stort problem att dom kan lägga stora frågor åt sidan som nationalekonomi och infrastruktur för att bara få bort det stora problem vi har med invandring.
Jag tycker riksdagen borde lyssna upp ordentligt och ta till stora åtgärder när det gäller invandringspolitiken, kanske till och med samarbeta med SD så att de händer något.
Gör inte den regeringen något åt invandringen den här mandatperioden så kommer klyftorna mellan invandrare och svenskar öka och problemen bli större och SD få ännu mer stöd i nästa val. Då kan ni prata om era löneklyftor hur mycket ni vill för dom kommer inte spela någon roll.
Den här frågan är här för att stanna och den kommer inte försvinna för en politikerna tar till åtgärder i den här frågan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0