Sometimes we forget who we truly are

Det händer ibland att vi lyckas intala oss själva att vi är saker vi inte är, det händer att vi lyckas intala oss sjävla saker så mycket vi tillslut glömmer vem vi egentligen är.
Övertygan från oss själva och andra är nog det starkaste vi har i det mentalarummet. Övertygan kan få en riktigt fin tjej att helt arligt och genuint tro att hon är ett av dom fulaste personerna på jorden.
Övertygan kan också få en väldigt smart person att tro att den är extremt dum för den har fått fel bemötande och resultat.

Övertygan kan också vara bra, den kan gå åt andra hållet, den kan få oss att klara av saker som vi inte visste att vi kunde klara av. Använder vi den till något bra så kallas det utveckling och använder vi den till något dåligt så kallas det destruktivt tänkande.
Men det kan också bli så att du övertygar dig om att du ska klara saker du inte kan klara av och då är du tillbaka på minus igen. T.ex. en tjej som tycker att hon är mycket snyggare än vad hon egentligen är, då är du tillbaka på ruta ett då vill ingen ha dig för att du ger fel bild av dig själv.

Allting handlar i slutändan om att lyckas övertyga sig själv lagom mycket så att du ger den genuina bild av den du är.
Det handlar helt enkelt om att övertygade dig själv om vilka som är dina bästa sidor och sen därav ta fram dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0