Vad är kärlek egentligen?

Folk talar mycket om att meningen med livet är den svåraste frågan vi har här i världen, just för att den tycks vara omöjlig att svara på.
Ett av dom svåraste frågorna i min bok är, vad är kärlek? Hur definierar man kärlek? Och finns kärleken över huvudtaget? Eller är det bara en finare defintion på bekräftelse och närhet?
 
Om man frågar 10 olika personer om kärlek så kan jag lovar er att man får 10 olika svar. För alla ser olika på kärlek och alla behöver olika saker och sidor för att bli kärlek. Kan det vara så att på grund av uteblivandet av normen så existerar egentligen kärlek?
Kan det vara så att kärlek inte är en fysisk känsla utan en psykisk känsla skapat av den miljön vi är uppväxta i?
Finns det ens en gemensam nämnare med kärlek? Något som kan stämma in på alla personer som upplever kärlek? Det enda som jag kan komma på är att man känner mer än man gör i vanliga fall men det gör man å andra sidan i många situationer.
 
Kärlek har mer att göra med hur man har växt upp än vad det har att göra med riktiga känslor. Kärlek har mer att göra med tillfällen och situationer än vad det har att göra med ärliga känslor. 
Anledningen till varför folk faller för varandra har mer att göra med hur väl en person passar in i ens liv mer än känslor. Eller hur mycket folk utmanar ens liv. Det finns bara ett ärligt kärleks och känsloband och det är blodet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0