It's all about the fucking confidence

Självförtroende kan vara din absolut största vän eller din värsta fiende, allting handlar bara om vilken sida du själv väljer.
Det spelar ingen roll om det är en person som är fotbollsproffs, företagsledare, president eller om det är han som får alla tjejer. Dom alla har en gemensam nämnare och det är självförtroende. Det största avgörande faktorn vi har i livet.
Se det som att du har oändligt med kort och med dom kan du bygga världens största korthus, men det enda som avgör vad som kommer hända är ditt självförtroende.
Kapiciteten finns där den stora frågan är bara, har du tron på att utnyttja den?
Självförtroende är människans och utvecklingens värsta fiende. Jag tror att det finns väldigt många mäniskor som har så mycket att erbjuda världen, folk som verkligen kan göra skillnad men som går igenom livet utan att uträtta en enda betydelsefull sak just för att dom inte har självförtroendet att tro på sin egna förmåga.
 
Självförtroende är den största kraft vi besitter som mäniskor och det är något vi måste lära oss att ta vara på.
Vi måste lära oss att tända eldar istället för att släcka dom, vi måste bli bättre på att lyfta upp personer och lära dom vad dom är bra på istället för vad dom är dåliga på.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0